Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kanat seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri sebebiyle baplar muhatara görmez.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı hak haydi haydi oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

- İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın gayrı Yangın Çıkış Kapısı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı sertya kapanmaktadır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page